30 april 2010

Öppet Valborg

Idag fredag 30 april har vi öppet 9-18
Imorgon lördag 1 maj öppet 10-14

Tema HAVET



Begravningar är aldrig roliga, men med en vacker och personlig sorgdekoration ger man sin sista hälsning och de anhöriga sitt stöd och något fint att vila ögonen på. Denna dekoration med havstema speglar den avlidne fiskarens liv, yrke och intresse. Vi hjälper gärna till att skapa just ert sista personliga farväl.

24 april 2010

Förgätmigej...

...en välkänd, legendomspunnen och mycket omtyckt blomma och ört.
Det finns fantastiskt många söta historier och legender om blommor, idag bjuder vi på en...

Enligt en gammal persisk legend förälskade sig en ängel i en dödlig och blev av den anledningen förvisad ur paradiset. Som straff måste han så förgätmigej i jordens fyra hörn. När han hade fullgjort sin uppgift återvände han med sin älskade, som nu också hade blivit odödlig, och togs åter till nåder i paradiset.

21 april 2010

Jättemuggar


Även idag har vi fått nya varor. De stora muggarna i härligt våriga pastellfärger har vi längtat efter! Tänk bara att nypa av en vacker vårblomma, tex pensé, och låta den flyta i lite vatten i koppen... Eller att plantera en härlig liten grupp att ha på matbordet/ frukostbrickan... Eller varför inte servera soppa eller en fräsch sallad i... Eller... ja, vad vill du använda din kopp till?

19 april 2010

Badsäsong


De populära baddamerna är tillbaka, nu i lite nya färger och mönster (fler modeller än de på bilden finns). Deras olika ansiktsuttryck är fantastiska!

13 april 2010

Komma ihåg...



De flesta av oss behöver något slags "hjälpmedel" för att komma ihåg tex tandläkartider, föräldrarmöte mm. Vi har fått in två fina alternativ; griffeltavla eller praktiska klädnypor på tavla, båda med modernt mönster inspirerat av poststämplar och vykort. Varför inte använda att bara hänga upp fina saker på, tex just vykort eller skriva ett inspirerande citat...

10 april 2010

Städvecka


Veckan efter påsk är det en ordentlig städning i butiken som gäller. Efter en hektisk påskhelg och två lediga dagar kommer vi tillbaka till en "tom" (utplockad) butik. Vi städar undan alla fjädrar, äggskal och annat som hör påsken till, rear ut resterande påskpynt och skyltar om på alla hyllor i hela butiken . Nya varor har vi fått varje dag denna veckan så nu är det så där härligt överfullt inne och sortimentet är jättestort även utomhus.

3 april 2010

GLAD PÅSK!

Vi vill idag önska er alla en GLAD PÅSK! med en härligt vårig brudbukett. Denna gjorde vi till Modevisningen i Kungshamns Folkets Hus förra lördagen.


Idag har vi öppet 9-15, söndag och måndag håller vi stängt.